2013. január 9., szerda

'Romantika.'

Ma olvastam valamit, arról hogy a mai világból hiányzik a romantika. Leírták, hogy alig akadnak olyan férfiak akik meglepik kedvesüket esetleg virággal, csokival vagy hogy hetekig, hónapokig udvarolnának egy lánynak, mindenféle hátsó szándék nélkül.
Úgy gondolom ennek az az oka, hogy kevés olyan lány akad, akinek az a kevés fiú udvarolhatna, kedveskedhetne vagy virágot csenhetne a szomszéd kertjéből az első randi előtt.
A lányok elvárják, hogy úgy kezeljék őket mint egy hercegnőt mégis... minden héten ott rázzák magukat, falatnyi ruhákban a bulikon illuminált állapotban, kinevetik, kigúnyolják azokat a srácokat akik udvarolnak nekik és istenítik a hősöket a filmekben akik kitartóak és elnyerik a story végén a boldogságot. Gyakran hallom, hogy az ilyen lányok háborognak, és kellemetlenül érzik magukat ha a pasi csak megkérdezi, hogy 'Hozzád vagy hozzám?'.
Mindenkinek mást jelent a romantika. Van akinek egy gyertyafényes vacsorában tengerre néző kilátással, van akinek egy moziban és akadnak olyanok is akiknek egy kedves szóban rejlik a romantika. Néha elég pár 'lájk' és teljes a boldogság. Mikor még gyerekek voltunk és az óvodában megtudtuk, hogy a kis Zsolti szerelmes Kingába és Zsolti megfogta Kinga kezét mind együtt mondtuk, hogy milyen romantikus.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése